Uitgelicht valcucine keukens

Valcucine showroom keuken

Wilt u graag een Valcucine showroom van dichtbij bewonderen? Dan kunt u terecht bij Van Vlijmen Keukens in Brabant. Als Valcucine dealer van Nederland bieden wij u in onze showroom veel inspiratie voor het samenstellen van uw eigen Valcucine keuken. Natuurlijk geven wij u daarbij geheel vrijblijvend advies voor uw eigen droomkeuken en kunt u sfeer proeven. Valcucine past in ieder interieur. Klassiek, modern, trendy of sober, met dit merk is er voor ieder interieur een passende oplossing te bedenken die volledig zal aansluiten op de rest van uw inrichting. Met combinaties van glas en hout, staal en matglas creëren wij harmonie binnen diversiteit, een eenvoud met pure en essentiële lijnen die passen in ieder interieur.

Valcucine: puur Italiaans design

Wilt u geen compromis sluiten en kiezen voor zowel functionaliteit als design? Dan zijn de keukens van Valcucine exact wat u zoekt. De keukens van Valcucine zijn bovendien van alle gemakken voorzien: de modernste technische snufjes en inbouwapparatuur zijn vanzelfsprekend opgenomen in het interieur. Deze Italiaanse design keukens bieden bovendien veel ruimte. Diepere lades en werkvelden, dunnere werkbladen, lagere plinten, het zijn de typische kenmerken van een Valcucine keuken. Een keuken van dit topmerk wordt volledig aangepast aan uw wensen en behoeften en zal een bijzondere plaats vervullen in uw woning als u precies weet wat u wilt. Zoekt u een op maat gemaakte keuken, dan zijn de Valcucine keukens echt een perfecte keuze.

Valcucine keukens: goed voor het milieu

De makers van Valcucine voelen een grote verantwoordelijkheid als het gaat om schade aan het milieu. Doordrongen van het belang van hergebruik richten ze zich daarom op een volledig gesloten kringloop. De natuurlijke materialen die worden gebruikt helpen daar direct in mee. Hout, marmer, glas en staal zijn de bouwstoffen die het uiterlijk van de Valcucine keukens bepalen. Met een perfect samenspel van techniek, ergonomie en design en een oog voor detail maken deze Italiaanse keukens echt het verschil. Met hun grote veelzijdigheid zijn ze bovendien aanpasbaar aan iedere leefstijl en elke esthetische wens. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan kijken naar een Valcucine showroom keuken en u begrijpt exact wij wij bedoelen.

Valcucine showroom keuken bekijken?

Wilt u graag een Valcucine showroom keuken komen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom om inspiratie op te doen en sfeer te proeven. Wilt u er zeker van zijn dat wij voldoende tijd voor u hebben om rustig rond de tafel te zitten? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Zo kunnen wij voldoende tijd inplannen voor een persoonlijk gesprek en een vrijblijvend advies.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk advies

Adresgegegevens

Brugstraat 18a
5382 JD Vinkel

T: 073-5324280
F: 073-5325487

Openingstijden Showroom:

Dinsdag – Vrijdag 9.30 u – 18.00 u
Zaterdag 10.00 u – 16.00 u

zo / ma gesloten

LinkedIn