Valcucine keukendesign

Italiaans high-end keukenmerk

Hoogwaardig, Exclusief, 10 jaar garantie, duurzaam

Valcucine is een Italiaans high-end keukenmerk dat zich richt op de mens en zijn welzijn. Denk hierbij aan duurzaamheid, innovatie en ergonomie. In samenwerking met Valcucine keukendesign ontwerpen wij keukens die generaties lang meegaan. Deze overstijgen trends, zijn tijdloos, vooruitstrevend en van ongekende kwaliteit. Door kwalitatief hoogstaande materialen te gebruiken kan deze keuken voor 100% gerecycled worden en wordt er 10 jaar garantie gegeven. Met alleen woorden is het niet eenvoudig uit te drukken hoe bijzonder deze keuken is. In onze showroom presenteren we meerdere lijnen om u dit te laten ervaren.

tekening Valcucine
Valcucine Sustainability

Valcucine keukendesign dealer
sinds 2010

transparant, warm, weerstand en koelte

Bert van Vlijmen Keukenarchitectuur is sinds 2010 Valcucine Partner. Deze samenwerking blijft voortduren omdat Valcucine innovatief blijft, creatief is en sterk is in het ontwikkelen van nieuwe lijnen en vormen. Als ontwerper van Valcucine Keukens helpen wij u graag aan een high-end Italiaanse droomkeuken. Met de transparantie van glas, de warmte van hout, de massa van steen en de koelte van staal wordt een unieke sensatie geboden, puur uit de natuur. Met oersterke technologische oplossingen, innovatieve technieken en puur handgemaakt vakmanschap bieden wij altijd een unieke keuken.

Valcucine keukens in onze showroom

Valcucine keukens in onze showroom

Als Valcucine dealer helpen wij u graag aan het beste van het beste. Wij ontwerpen graag met u uw droomkeuken met alle mogelijkheden van dit Italiaanse topmerk. In onze showroom staan meerdere opstellingen. U bent van harte welkom om deze te komen ervaren.

Luxe Valcucine Keuken in oude fabriek

Onze projecten met Valcucine keukendesign

Hieronder onze meest recent opgeleverde keukenprojecten waar wij een Valcucine keukendesign hebben geïntegreerd.

Valcucine keukendesign

Valcucine onderscheidt zich al meer dan veertig jaar in de keukensector en richt zich op duurzaamheid, welzijn, innovatie en tijdloze keukens die gemaakt zijn om lang mee te gaan. Elke collectie is ontworpen om bij te dragen aan het welzijn en de behoeften van de gebruiker. Het bedrijf staat bekend om zijn toewijding aan het verbeteren van de ergonomie en het gebruik van de ruimte.

Dit heeft geleid tot het Logica-systeem, dat in de jaren 90 is ontstaan. Het innovatieve en ergonomische systeem beschikt over een uitgerust ruggedeelte, jumbolades en bovenkasten met opklapbare deuren die het werken in de keuken makkelijker maken omdat alles binnen handbereik is.

De speciale New Logica System en Air Logica System units zijn ontwikkeld als een doorontwikkelde versie van het uitgeruste ruggedeelte en de bovenkasten. Deze systemen combineren esthetiek met functionaliteit en zijn in staat om, indien nodig, alle apparatuur die nodig is in de keuken te bevatten of te verbergen. Om verder bij te dragen aan het dagelijks comfort van de consument, heeft Valcucine ook specifieke details ontworpen zoals het lichtgevende paneel; Bij plaatsing in bijzondere kasten draagt ​​het paneel bij aan een luchtigere uitstraling van de keuken.