Ons verhaal

Hij werd binnenhuisarchitect en liep het ‘keukenvirus’ op. Iets dat hij niet wilde bestrijden, maar hem uiteindelijk aanmoedigde om Bert van Vlijmen keukenarchitectuur te beginnen.

Bert van Vlijmen

In 2005 zijn Meriam en Bert van Vlijmen gestart met dit familiebedrijf. De roots van Bert van Vlijmen liggen in de interieurwereld. Zijn vader was meubelmaker en ook Bert is behept met creatieve genen. Hij werd binnenhuisarchitect, deed eerst in loondienst ervaring op en liep uiteindelijk het ‘keukenvirus’ op. Iets dat hij niet wilde bestrijden, maar hem uiteindelijk aanmoedigde om - bijgestaan door zijn vrouw Meriam - Bert van Vlijmen keukenarchitectuur te beginnen. Een bedrijf waarin Bert ongeremd al zijn passie en creativiteit kwijt kan en hij de keuken als kloppend hart ziet voor elk huis. “Ik maak geen onderscheid. Iedereen is hier welkom. Voor een ‘greepje’ tot een hele keuken en voor elk budget”.

Van Vlijmen keukens
Raoul van Vlijmen

Eerst wilde zoon Raoul van Vlijmen niets weten van het bedrijf van zijn ouders, maar toen hij in 2013 bijsprong in de winkel raakte ook hij besmet met het keukenvirus. De opleiding fysiotherapie werd met succes afgerond, waarna Raoul de dag na de diploma-uitreiking fulltime aan de slag ging in dit geweldige vak. Ondanks dat Raoul alles van Bert heeft mogen leren in de praktijk, heeft hij toch een gehele eigen kijk en visie op keukens en interieurontwikkeld, wat resulteert tot een dynamisch duo en unieke ontwerpen.

Raoul Van Vlijmen-ontwerper
Dorien van Vlijmen

Voorheen nog werkzaam als Operationeel Manager bij een kantoorautomatiseerder, begon het steeds meer te kriebelen om de overstap te maken naar de keuken- en interieurbranche. De eerste stap was het parttime doen van de administratie, maar sinds januari 2022 pakte ze de kans om hier fulltime alle operationele zaken in goede banen te leiden. Hiermee is het dynamische duo aangevuld tot een sterk team met verschillende kwaliteiten en maken we van iedere opdracht een succes.

Onze werkwijze

Bert van Vlijmen begeleidt samen met zijn team van specialisten het gehele traject van uw keuken: van ontwerp tot concept, van aanleg tot realisatie. Met een perfect samenspel van techniek, ergonomie en design bieden de keukens een grote veelzijdigheid welke past in ieder interieur. Ieder project is anders, maar ieder project krijgt bij Bert van Vlijmen dezelfde, persoonlijke aandacht.

Interieur – en keukenarchitectuur

Bij Bert van Vlijmen wordt deze titel met trots gedragen, omdat er maatwerk wordt geleverd. Er wordt gekeken naar de indeling, looproute, opstelling, kleur en materiaal. Niet alleen van de keuken, maar ook van de gehele woning waar wenselijk.

onze werkwijze