Uitgelicht bora

Kwaliteitskeukens uit Italië

Bent u op zoek naar kwaliteitskeukens die er ook nog eens fantastisch uitzien? Dan zijn Italiaanse keukens waarschijnlijk precies wat u zoekt. Een kwaliteitskeuken uit Italië is een perfecte aanvulling op uw woning. Met een Italiaanse keuken haalt u niet alleen puur design in huis, maar ondervindt u bovendien enorm veel comfort en sfeer. Italiaanse keukens behoren tot de beste ter wereld. Ze bieden de beste techniek en ergonomie en een bijzonder stijlvol uiterlijk. Natuurlijk kunt u deze keukens komen bewonderen in onze showroom. Als keuken architect ontwerpen wij al meer dan tien jaar keukens van Italiaanse allure. Daarbij zijn de Italiaanse kwaliteitskeukens van Comprex en Valcucine onze favoriet.

Kwaliteitskeuken uit ItalieKwaliteitskeukens van Comprex

Met het merk Comprex bieden wij Italiaanse design keukens die een woning niet alleen veel extra sfeer geven maar ook veel harmonie bieden. Een Comprex keuken biedt een omgeving waarin iedereen zich direct goed voelt. De sobere inrichting straalt elegantie uit terwijl toegevoegde  audiovisuele systemen zorgen voor een plek die gezellig en multifunctioneel is. Wilt u graag een woonkeuken die is voorzien van alle gemakken en waar iedereen graag verblijft? Dan is de Comprex keuken exact wat u zoekt. Met een Comprex keukens creëert u een ruimte waar u niet alleen kunt koken maar ook kunt werken, leven en leren. Internetten, muziek luisteren of televisie kijken in uw keuken, bij een Comprex keuken is dat allemaal mogelijk.

Kwaliteitskeukens van Valcucine

De kwaliteitskeukens van het Italiaanse topmerk Valcucine zijn net als de Comprex keukens prachtig om te zien. Ze staan dan ook bekend om hun design en ook de duurzaamheid van deze keukens is fantastisch. Valcucine combineert een sterke technologie met efficiënt materiaalgebruik. Naast innovatie en technisch ontwerp is stijl een belangrijk onderdeel. Valcucine keukens zijn high level, stijlvol en elegant. Ze worden ontworpen met hout, staal, matglas en marmer, natuurlijke materialen met een duidelijke uitstraling. Een ander groot voordeel van Valcucine keukens is dat ze enorm veel werkruimte bieden. Daardoor heeft u alles bij de hand en is uw keuken snel weer opgeruimd en schoon.

Meer weten over onze Italiaanse kwaliteitskeukens?

Wilt u graag onze ontwerpen van Italiaanse keukens van dichtbij bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom en proef de sfeer. Wij laten u tijdens uw bezoek graag de vele voordelen ervaren van de Italiaanse keuken. Weet u al dat u een Italiaanse keuken wilt en wilt u ons een ontwerp laten maken voor uw eigen kwaliteitskeuken van Italiaanse bodem? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek zodat wij een ontwerp kunnen maken dat geheel aansluit op uw behoeften en wensen.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk advies

Adresgegegevens

Brugstraat 18a
5382 JD Vinkel

T: 073-5324280
F: 073-5325487

Openingstijden Showroom:

Dinsdag – Vrijdag 9.30 u – 18.00 u
Zaterdag 10.00 u – 16.00 u

zo / ma gesloten

LinkedIn