Uitgelicht valcucine keukens

Valcucine keukens

Valcucine keukens zijn een begrip voor mensen die geen compromis willen sluiten in functionaliteit en design. Als u weet wat u wilt en wat belangrijk voor u is zal een Valcucine keuken zeker een bijzondere plaats vervullen in uw woning. De keukens van Valcucine zijn van alle gemakken voorzien, zoals de modernste technische snufjes en inbouwapparatuur. Met een perfect samenspel van techniek, ergonomie en design en een oog voor detail maken deze Italiaanse keukens echt het verschil. Met hun grote veelzijdigheid zijn de Valcucine keukens bovendien aanpasbaar aan iedere leefstijl en elke esthetische wens.

Valcucine keukens bieden ouderwets vakmanschap

De Italiaanse keukens zijn wereldwijd een begrip. De ontwerpers van dit topmerk hebben diverse prijzen in de wacht gesleept voor het beste design, de beste innovatie en de beste techniek. Begrijpelijk, want Valcucine biedt echt iets bijzonders. Het Italiaanse keukenmerk biedt ouderwets vakmanschap (elke keuken wordt met de hand gemaakt), efficiënt gebruik van basismaterialen en een technologie die ontzag opwekt. Deze Italiaanse keukens zijn bijzonder ambitieus. Ze zijn niet alleen mooi, maar nodigen ook uit om te genieten. Bovendien sparen ze  de aarde, want ook duurzaamheid en milieu zijn echte speerpunten voor het merk.

Valcucine: veelzijdig en perfect

Valcucine keukens

Valcucine biedt overstelpend veel modellen. Stuk voor stuk bieden deze strakke lijnen, harmonie, diversiteit en lichtheid in deugdelijke producten die met het hart worden gemaakt. Marmer, hout, staal en matglas, stuk voor stuk zijn het materialen die het uiterlijk van de keukens bepalen. Valcucine biedt bovendien veel ruimte. Lagere plinten, dunnere werkbladen, diepere lades en werkvelden, het zijn allemaal kenmerken van deze bijzondere keukens. Daarmee staat technologie in dienst van esthetiek: prachtig om te zien en vooral heel functioneel. Zoekt u een op maat gemaakte keuken, dan zijn de Valcucine keukens een geweldige keuze.

Van vlijmen keukens is gespecialiseerd in keukenarchitectuur en ontwerpt graag uw unieke keuken en interieur in doordacht Italiaans design. Bert van vlijmen begeleidt samen met zijn team van specialisten het gehele Valcucine keuken traject: van ontwerp tot realisatie. Wilt u meer weten over de Valcucine keukens of wilt u graag een Valcucine keuken bewonderen? Kom dan langs in onze showroom en laat u inspireren. Wilt u graag advies of een persoonlijk gesprek over het ontwerp van uw eigen droomkeuken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. We nemen graag uitgebreid de tijd.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk advies

Adresgegegevens

Brugstraat 18a
5382 JD Vinkel

T: 073-5324280
F: 073-5325487

Openingstijden Showroom:

Dinsdag – Vrijdag 9.30 u – 18.00 u
Zaterdag 10.00 u – 16.00 u

zo / ma gesloten

LinkedIn