Uitgelicht bora

Valcucine Nederland

Zoekt u een dealer voor Valcucine Nederland? Van Vlijmen Keukens biedt het totale assortiment van Valcucine en ontwerpt alle mogelijke modellen. Bert van Vlijmen is keuken architect en realiseert met zijn specialisten de mooiste Italiaanse design keukens op maat. Wilt u graag een tijdloze keuken die volledig past in uw woning en die is voorzien van alle gemakken, dan is Valcucine een perfecte keuze. Met een prachtig design, de meest ingenieuze technische snufjes en een geweldige ergonomie zijn de keukens van dit topmerk echt bijzonder te noemen. Behalve dat dit Italiaanse topmerk zeer veelzijdig is, is het tevens gericht op duurzaamheid. Daarmee spaart u met een Valcucine keuken tevens het milieu.

De mooiste keukens van Valcucine Nederland

Het Italiaanse topmerk Valcucine is ook in Nederland zeer populair. Begrijpelijk, want Valcucine is enorm sterk in lijnen en vormen en erg creatief. Dit bijzondere Italiaanse merk denkt aan alles om het de gebruiker vooral gemakkelijk te maken. Accessoires zijn tot in de puntjes verzorgd, de keukens bieden veel technologische snufjes en de combinatie handgemaakt vakmanschap met innovatieve technieken is perfect te noemen. Ook het uiterlijk van de Valcucine keukens is bijzonder. Met de warmte van hout, de koelte van staal, de gladde transparantie van glas en de weerstand van steen biedt het merk een unieke en puur natuurlijke sensatie. De ontwerpen van Valcucine zijn volledig tijdloos en niet gevoelig voor trends. Daarom passen ze in iedere woning en elk interieur.

De modulaire Valcucine keukens

Van Vlijmen Keukens biedt u als Valcucine dealer in Nederland graag het beste van het beste. Met de diverse modulaire projecten is iedere keuken van dit Italiaanse topmerk uniek. Door de vele mogelijkheden kan uw Valcucine keuken dan ook volledig worden aangepast aan uw smaak en wensen, uw praktische behoeften en natuurlijk de ruimte in uw woning. Als u echt wilt genieten van uw keuken, denk dan aan ieder aspect. Wij helpen u graag te onderzoeken wat het best past bij u en uw woning. Wilt u een rechte keuken of een indeling in een hoek? Wilt u graag een keuken met een schiereiland of een eiland? Wij helpen u graag met een ontwerp dat volledig aansluit bij uw woning en wensen.

De voordelen van Valcucine keukens

Valcucine keuken met Breakfast bar
Valcucine Nederland

Als u een Valcucine keuken laat ontwerpen heeft ook u straks een een echte eyecatcher in huis. Het uiterlijk van dit merk is sober. U krijgt alleen wat essentieel en onmisbaar is, natuurlijk verpakt in een bijzonder uiterlijk. Materialen zijn dun maar stevig, licht en vocht- en hittewerend en worden uitgebreid getest door voortdurend onderzoek. Iedere Valcucine keuken heeft een garantie van maar liefst tien jaar. Bent u nieuwsgierig geworden? Bezoek dan onze showroom. Als dealer van Valcucine Nederland geven wij u alle informatie die u nodig heeft en kunnen wij een prachtig ontwerp maken van uw eigen droomkeuken van Valcucine.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Valcucine keukens of wilt u graag een Valcucine keuken bewonderen? Kom dan langs in onze showroom en laat u inspireren. Wilt u graag advies of een persoonlijk gesprek over het ontwerp van uw eigen droomkeuken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. We nemen graag uitgebreid de tijd.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk advies

Adresgegegevens

Brugstraat 18a
5382 JD Vinkel

T: 073-5324280
F: 073-5325487

Openingstijden Showroom:

Dinsdag – Vrijdag 9.30 u – 18.00 u
Zaterdag 10.00 u – 16.00 u

zo / ma gesloten

LinkedIn