Valcucine_0333_Artematica Soft Outline _0000

Riciclantica Valcucine keuken

Heeft u uw oog laten vallen op de Riciclantica Valcucine keuken? Dat is niet zo verwonderlijk. De Riciclantica is een geweldig ontwerp uit de studio van Valcucine. De deurtjes met hun lichte gewicht en veerkracht passen perfect in een aluminiumstructuur en zijn daardoor eenvoudig op te hangen. Hiermee ontstaat maximale vrijheid van opstelling en beweging en is een hypermodern ontwerp mogelijk. Door minder materialen te gebruiken is deze keuken niet alleen zeer innovatief maar ook duurzaam. De deuren en fronten zijn bovendien bijzonder goed bestand tegen water, hitte en vocht. De Riciclantica Valcucine keuken is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Met hout, aluminium of gelamineerd.

De uitvoeringen van Valcucine keukens

Of u nu kiest voor de Riciclantica Valcucine keuken of een andere keuken uit de ontwerpstudio van Bert van Vlijmen interieur en keukenarchitectuur, iedere keuken kan volledig worden aangepast aan uw wensen. Met de verschillende oplossingen kunt u kiezen voor een rechte indeling, een keuken in een hoek of een kookeiland. Wilt u graag hout, staal, matglas of marmer laten verwerken in het design of een combinatie daarvan? Alles is mogelijk bij Valcucine. Uiteraard is uw smaak en de ruimte waarin de keuken geplaatst wordt van groot belang in het ontwerpen van uw droomkeuken. Om uw Valcucine keuken volledig op te laten gaan in uw interieur kunt u meubels kiezen die een aanvulling zijn op uw droomkeuken. Wilt u meer weten? Wij zorgen graag voor een ontwerp op maat.

Valcucine, keukens van betrouwbare kwaliteit

De top design keukens van Valcucine staan niet alleen bekend om hun uiterlijk. Ook kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop bij het ontwerpen van deze bijzondere keukens. De materialen ondergaan strenge kwaliteitseisen en worden niet zomaar goedgekeurd. Door uitgebreid onderzoek biedt Valcucine een uitstekende duurzaamheid, die wordt ondersteund met een garantie van maar liefst tien jaar. Valcucine stelt bij haar ontwerpen altijd mens en milieu voorop. Met dit Italiaanse topmerk heeft u dan ook een keuken die volledig aansluit op uw omgeving. Daarnaast spaart u het milieu, een echt speerpunt voor Valcucine.

Riciclantica Valcucine keuken

Meer weten over de Riciclantica Valcucine keuken?

Van Vlijmen Keukens is gespecialiseerd in keukenarchitectuur en ontwerpt graag uw Riciclantica Valcucine keuken volledig op maat. Wilt u de Riciclantica Valcucine keuken bewonderen? Kom dan langs in onze showroom en laat u inspireren. Wij nodigen u van harte uit om inspiratie op te doen en laten u graag de mooiste Valcucine ontwerpen zien. Wil u graag een persoonlijk gesprek of een advies over het ontwerp van uw eigen droomkeuken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Wij nemen graag uitgebreid de tijd om u goed te informeren.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk advies

Adresgegegevens

Brugstraat 18a
5382 JD Vinkel

T: 073-5324280
F: 073-5325487

Openingstijden Showroom:

Dinsdag – Vrijdag 9.30 u – 18.00 u
Zaterdag 10.00 u – 16.00 u

zo / ma gesloten

LinkedIn