Uitgelicht bora

New Logica System Valcucine

Wilt u ook zo graag een New Logica System Valcucine keuken? Het is wellicht de meest innovatieve keuken die verkrijgbaar is in Italiaans design. Met het achterpaneel met magische deuren, een onoverwinnelijk aanbod in ruimte en de vrij plaatsbare aansluitpunten voor elektriciteit is dit een keuken die volledig tot de verbeelding spreekt. Met het openen van de panelen onthult u alle accessoires die voldoen aan uw behoeften en kunt u zelfs een fornuis laten plaatsen. De bediening van de achterpanelen van de New Logica System Valcucine is bovendien zo licht als een veertje en vindt geluidloos plaats. Met de inventieve Valcucine keuken heeft u dan ook een concept met een overweldigende luxe die zelfs de meest verwende gebruiker verrast.

De lay out van Valcucine keukens

Of u nu kiest voor de New Logica System Valcucine keuken of voor een ander model, iedere Valcucine keuken heeft een uniek modulair systeem dat volledig aangepast kan worden aan uw wensen en behoeften. Wilt u een keuken met een kookeiland, een rechte zelfstandige indeling of een keuken in een hoek? Wat er ook belangrijk is in uw wensen, wij zorgen voor een ontwerp dat het best bij u past. Staal, hout, matglas of marmer, ook in materiaalgebruik is bij Valcucine alles mogelijk. Natuurlijk spelen smaak en ruimte ook een grote rol in het ontwerp van uw Valcucine droomkeuken. Daarom is het van belang deze zo te laten ontwerpen dat hij volledig opgaat in uw interieur.

Valcucine, het Italiaanse keuken topmerk

Valcucine biedt Italiaans top design van de bovenste plank en gaat zeker niet alleen voor het uiterlijk en gebruiksgemak. Ook betrouwbaarheid en kwaliteit staan voorop in ieder ontwerp. Alle materialen ondergaan strenge kwaliteitstesten voordat ze worden goedgekeurd. Valcucine keukens bieden door onderzoek een uitstekende duurzaamheid, ondersteund door een garantie van maar liefst tien jaar. Met een filosofie die niet trend gebonden is maar puur is gericht op essentie biedt Valcucine tijdloze keukens die mens en welzijn centraal stellen. Met dit Italiaanse topmerk heeft u altijd een keuken die volledig aansluit op de omgeving waarin u leeft. Qua vorm, materiaal en uitstraling biedt ook de New Logica System Valcucine keuken een buitengewone ervaring.

Valcucine keuken met Gaggenau
New Logica System Valcucine

New Logica

New Logica System Valcucine keuken komen bekijken?

Wilt u graag een Genius Loci Valcucine keuken komen bekijken? In onze showroom kunt u de mooiste ontwerpen van Valcucine keukens bewonderen. U bent van harte welkom in onze showroom om inspiratie op te doen en sfeer te proeven. Als u er zeker van wilt zijn dat wij voldoende tijd voor u hebben voor om in alle rust uw behoeften en wensen te bespreken, neem dan contact met ons op. Met het maken van een afspraak kunnen wij voldoende tijd inplannen voor een vrijblijvend advies en een persoonlijk gesprek.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk advies

Adresgegegevens

Brugstraat 18a
5382 JD Vinkel

T: 073-5324280
F: 073-5325487

Openingstijden Showroom:

Dinsdag – Vrijdag 9.30 u – 18.00 u
Zaterdag 10.00 u – 16.00 u

zo / ma gesloten

LinkedIn