Uitgelicht bora

Luxe keukens

Bent u op zoek naar luxe keukens die voldoen aan ongekend hoge eisen als het gaat om stijl en kwaliteit? Van Vlijmen Keukens ontwerpt de mooiste trendy keukens die het kloppend hart vormen van iedere woning. Onze ontwerpen zijn op maat gesneden en bieden op alle fronten het beste: op basis van techniek, ergonomie en uiterlijk. De keukens die wij leveren zijn gemaakt van de mooiste materialen, hebben de mooiste vormen en worden ontworpen met de beste functionaliteit. Wilt u ook een luxe keuken die voldoet aan al uw wensen en behoeften? Wij brengen graag sfeer in uw woning met een keuken die aansluit op uw interieur. Onze ontwerpen zijn mooi en functioneel. De Italiaanse keukens van Valcucine en Comprex zijn onze favoriet.

De luxe keukens van Valcucine

De keukens van het Italiaanse topmerk Valcucine zijn erg luxe uitgevoerd. Ze spreken niet alleen aan vanwege hun design, maar tevens omdat ze enorm veel ruimte bieden. Kastdeurtjes zijn dunner, ladesystemen en werkvelden zijn dieper en het basismateriaal is licht in gewicht en vocht- en hittewerend. Deze luxe keukens van matglas en staal, marmer en hout passen binnen iedere esthetische leefstijl en zijn daarmee een tijdloos product. Valcucine biedt vooral luxe keukens die sterk zijn in stijl, technisch ontwerp en innovatie. Het Italiaanse topmerk combineert dan ook efficiënt gebruik van materialen en een sterke technologie.

De luxe keukens van Comprex

De keukens van het Italiaanse topmerk Comprex bieden een concept dat past in iedere woning. Ze bieden een multifunctionele ruimte waar u niet alleen kunt koken maar ook kunt leven, werken en wonen. Met geïntegreerde audiovisuele systemen creëert Comprex luxe keukens die niet alleen mooi zijn, maar vooral heel functioneel. Internetten, muziek luisteren of televisie kijken tijdens het koken en eten? Het is typisch iets dat hoort bij Comprex. Met deze voorzieningen wordt uw keuken echt een deel van uw woning: elegant, stijlvol en harmonieus én voorzien van alle gemakken. Comprex biedt daarmee een bijzonder tijdloos en sfeervol product dat past in ieder interieur.

Luxe Valcucine Keuken in oude fabriek
Luxe keukens

Keukens komen bekijken?

Bent u op zoek naar een luxe keuken en vindt u Italiaanse design keukens prachtig? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Wilt u meer weten over onze ontwerpen, maak dan een afspraak. Wij nemen graag alle tijd om samen met u een keuken te creëren die volledig aansluit op uw behoeften en persoonlijke wensen. Natuurlijk moet uw keuken mooi en functioneel zijn. Wij bieden bovendien een milieuvriendelijke keuze: een keuken die volledig recyclebaar is. Bij Van Vlijmen Keukens is duurzaamheid altijd een speerpunt. Onze keukens worden gemaakt volgens het cradle-to-cradle concept. Bent u nieuwsgierig? Maak dan nu een afspraak in onze showroom.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk advies

Adresgegegevens

Brugstraat 18a
5382 JD Vinkel

T: 073-5324280
F: 073-5325487

Openingstijden Showroom:

Dinsdag – Vrijdag 9.30 u – 18.00 u
Zaterdag 10.00 u – 16.00 u

zo / ma gesloten

LinkedIn