Keukendokter Van vlijmen keukens

Hij werd binnenhuisarchitect en liep het ‘keukenvirus’ op. Iets dat hij niet wilde bestrijden, maar hem uiteindelijk aanmoedigde om Bert van Vlijmen keukenarchitectuur te beginnen.

Bert van Vlijmen

Ons verhaal begint in 2005 toen Meriam en Bert van Vlijmen hun familiebedrijf opstartten. Bert was binnenhuisarchitect met creatieve genen uit zijn familie; zijn vader was namelijk meubelmaker. Hij liep het ‘keukenvirus’ op en besloot om met zijn vrouw Meriam een bedrijf te beginnen in keukenarchitectuur. Bert ziet de keuken als het kloppend hart van elk huis en wilde hier zijn passie en creativiteit in kwijt kunnen.

"Ik maak geen onderscheid, iedereen is hier welkom, voor een 'greepje' tot een hele keuken en voor elk budget."
Van Vlijmen keukens
Raoul van Vlijmen

Zoon Raoul van Vlijmen was aanvankelijk niet geïnteresseerd in het bedrijf van zijn ouders, maar na het bijspringen in de winkel in 2013 raakte ook hij besmet met het keukenvirus. Hij voltooide zijn opleiding fysiotherapie en ging direct fulltime aan de slag in het familiebedrijf. Ondanks dat Raoul alles van Bert heeft mogen leren in de praktijk, heeft hij toch een geheel eigen kijk en visie op keukens en interieur ontwikkeld, wat resulteert in een dynamisch duo en unieke ontwerpen.

Raoul Van Vlijmen-ontwerper
Dorien van Vlijmen

Dorien van Vlijmen was werkzaam als Operationeel Manager bij een kantoorautomatiseerder, maar de drang om de overstap te maken naar de keuken- en interieurbranche werd steeds groter. De eerste stap was het parttime doen van de administratie, maar sinds januari 2022 pakte ze de kans om hier fulltime alle operationele zaken in goede banen te leiden. Het dynamische duo is hiermee uitgebreid tot een sterk team met verschillende kwaliteiten. Hiermee maken ze van iedere opdracht een succes en hebben ze de reputatie opgebouwd als keukendokter.

Onze werkwijze

Bert van Vlijmen begeleidt samen met zijn team van specialisten het gehele traject van uw keuken: van ontwerp tot concept, van aanleg tot realisatie. Met een perfect samenspel van techniek, ergonomie en design bieden de keukens een grote veelzijdigheid welke past in ieder interieur. Ieder project is anders, maar ieder project krijgt bij Bert van Vlijmen dezelfde, persoonlijke aandacht.

Interieur – en keukenarchitectuur

Bij Bert van Vlijmen wordt deze titel met trots gedragen, omdat er maatwerk wordt geleverd. Er wordt gekeken naar de indeling, looproute, opstelling, kleur en materiaal. Niet alleen van de keuken, maar ook van de gehele woning waar wenselijk.

onze werkwijze