Uitgelicht bora

Keukenarchitectuur

Een expert inschakelen in keukenarchitectuur is een ideale manier om een droomkeuken te laten ontwerpen die volledig aansluit op het interieur van uw woning. Zoekt u een hoogwaardige keuken in een prachtige stijl? Van Vlijmen Keukens biedt luxe keukens met oog voor detail. Een keuken is tegenwoordig allang geen plek meer om alleen maar te koken. Het is een ruimte geworden waar we samen komen met familie of gasten en genieten van eten en gezelligheid. Een plek om te ontspannen met een heerlijke kop koffie, een goed glas wijn of een smakelijk tussendoortje. Juist omdat een keuken tegenwoordig multifunctioneel is geworden is het vooral een plek die helemaal op uw wensen en behoeften afgestemd dient te worden.

Keukenarchitect Van Vlijmen Keukens

Moderne Patiowoning Heesch
Keukenarchitectuur

Wilt u ook een keuken die volledig is afgestemd op uw woonwensen? Keukenarchitect Van Vlijmen Keukens helpt u graag bij het realiseren van uw droomkeuken. Wij ontwerpen keukens van hoogwaardige materialen en met technische hoogstandjes die uw keuken extra functioneel maken. Onze ontwerpen worden gewaardeerd door een grote doelgroep en passen bij ieder budget. Wij realiseren onze creatieve keukenontwerpen met de merken Valcucine en Comprex. Deze Italiaanse topmerken bieden het beste van het beste op keukengebied en hebben een prachtig, stijlvol design. Ideaal dus voor optimale keukenarchitectuur!

Keukenarchitectuur voor Valcucine en Comprex keukens

Valcucine en Comprex zijn beide Italiaanse keukenmerken die behoren tot de beste keukens ter wereld. Ze bieden niet alleen een mooi en stijlvol uiterlijk maar tevens een geweldige functionaliteit. Valcucine biedt een strakke stijl met veel comfort door diepere werkbladen en diepere kastjes. Comprex biedt vele extra’s door geïntegreerde audiovisuele apparatuur. Natuurlijk zijn beide merken uitstekend van kwaliteit en bieden ze prachtig design dat volledig aansluit op ieder interieur. Hout, marmer, staal en matglas, het zijn een paar van de materialen waar wij mee werken. Met onze keukenarchitectuur weet u zeker dat uw keuken volledig aansluit op uw wensen.

Maak een afspraak bij uw keukenarchitect

Bij het ontwerpen van keukens zorgen wij er altijd voor dat u een ontwerp krijgt dat past in uw woonruimte. Natuurlijk ontstaat het ontwerp van uw droomkeuken doordacht en weloverwogen. Via een persoonlijk gesprek, een eventueel bezoek aan uw woning en een bezoek aan onze showroom kunnen we onze wederzijdse ideeën op elkaar afstemmen en komen we met een passend advies. Wilt u meer weten over onze ontwerpen? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek waarin u uw wensen en behoeften kenbaar kunt maken. Wij laten u graag de mogelijkheden zien op het gebied van keukenarchitectuur en geven u graag advies over de diverse mogelijkheden voor uw toekomstige keuken.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk advies

Adresgegegevens

Brugstraat 18a
5382 JD Vinkel

T: 073-5324280
F: 073-5325487

Openingstijden Showroom:

Dinsdag – Vrijdag 9.30 u – 18.00 u
Zaterdag 10.00 u – 16.00 u

zo / ma gesloten

LinkedIn