Uitgelicht bora

Keuken kopen in Zaltbommel

Wilt u een keuken kopen in Zaltbommel? Breng dan een bezoek aan de showroom van Van Vlijmen Keukens. Als keuken architect ontwerpen wij designkeukens die volledig zijn afgestemd op uw wensen. Met jarenlange ervaring en feeling voor ontwerp bieden we keukens uit het hogere segment die passen in iedere woning. Onze design keukens garanderen de beste kwaliteit, een bijzonder design en een uitstekend comfort. Zoekt u de ideale partner voor het ontwerpen van uw droomkeuken, dan is Van Vlijmen Keukens een geweldige keuze.

Keuken architecten kijken niet alleen naar uiterlijk, design en duurzaamheid. Ook materialen, details en functionaliteit zijn belangrijk. Omdat wij graag de beste keukens ontwerpen werken wij het liefst met de Italiaanse topmerken Valcucine en Comprex. Deze keukens vallen op in hun strakke vormgeving, geven uw woning en eigentijdse uitstraling en bieden veel comfort. Wilt u een keuken die op alle gebieden kwaliteit biedt en die uitstekend aansluit op uw interieur, dan zijn deze Italiaanse topkeukens de juiste keuze. Daarmee ontwerpen wij graag uw droomkeuken.

Tijdloze design keukens van topkwaliteit

Keuken kopen in Zaltbommel

Zoekt u een op maat gesneden keuken van een geweldige kwaliteit? Dan voldoen de eigentijdse ontwerpen van Comprex en Valcucine zeker aan uw wensen. Ze passen binnen ieder budget en spreken een grote doelgroep aan. Deze Italiaanse topkeukens zijn vervaardigd van de meest geavanceerde materialen en beschikken over functionele open- en sluitmechanismen. Wilt u graag uw keuken uitbreiden met geïntegreerde audiovisuele apparatuur, dan is dat zeker mogelijk. Zo wordt uw elegante, comfortabele en uitnodigende droomkeuken het centrum van uw woning.

Wilt u een keuken kopen in Zaltbommel?

Bezoek dan onze showroom om inspiratie op te doen en sfeer te proeven. Ontvangt u graag een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, dan kunnen wij echt de tijd voor u nemen.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk advies

Adresgegegevens

Brugstraat 18a
5382 JD Vinkel

T: 073-5324280
F: 073-5325487

Openingstijden Showroom:

Dinsdag – Vrijdag 9.30 u – 18.00 u
Zaterdag 10.00 u – 16.00 u

zo / ma gesloten

LinkedIn