Uitgelicht bora

Keuken kopen in Vinkel

Wilt u een keuken kopen in Vinkel? Van Vlijmen Keukens biedt eigentijdse topkeukens in puur Italiaans design. Als keuken architect leveren wij keukens uit het hogere segment die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij ontwerpen designkeukens die we altijd volledig afstemmen op uw woonwensen. Zoekt u een functionele, luxe keuken die perfect ontworpen is? Dan is Van Vlijmen Keukens uw perfecte partner voor het ontwerpen van uw droomkeuken. Onze design keukens hebben een eigenzinnige en stijlvolle uitstraling en zijn altijd volledig op maat.

Italiaanse keuken kopen in Vinkel

Van Vlijmen Keukens verkoopt niet alleen keukens, wij zijn keuken architect. Wij ontwerpen keukens waarbij wij niet alleen naar design kijken, maar ook naar duurzaamheid. Details, materialen en functionaliteit zijn net zo belangrijk als het uiterlijk van uw keuken. Om optimaal comfort en design te bieden ontwerpen wij graag keukens van Italiaanse topmerken. De keukens van Valcucine en Comprex vallen op in hun vormgeving en bieden veel comfort. Met onze ervaring en kennis bieden wij u met deze topmerken een droomkeuken met een bijzonder ontwerp en veel functionaliteit.

Tijdloze design keukens van topkwaliteit

Valcucine keuken Bridging Frame
Keuken kopen in Vinkel

Met Valcucine en Comprex ontwerpen we hoogwaardige keukens en bieden we altijd op maat gesneden design. Onze keukens spreken iedere doelgroep aan en passen binnen elk budget. De high level keukens van deze Italiaanse topmerken zijn vervaardigd met geavanceerde open- en sluitmechanismen. Wilt u extra comfort, dan kunnen wij uw keuken tevens leveren met geïntegreerde audiovisuele systemen. Zo wordt uw droomkeuken een woonkeuken die uitnodigt om te genieten van comfort, elegantie en harmonie.

Wilt u een keuken kopen in Vinkel?

Bezoek dan onze showroom om inspiratie op te doen en sfeer te proeven. Ontvangt u graag een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, dan kunnen wij echt de tijd voor u nemen.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk advies

Adresgegegevens

Brugstraat 18a
5382 JD Vinkel

T: 073-5324280
F: 073-5325487

Openingstijden Showroom:

Dinsdag – Vrijdag 9.30 u – 18.00 u
Zaterdag 10.00 u – 16.00 u

zo / ma gesloten

LinkedIn