Uitgelicht bora

Keuken kopen in ’s-Hertogenbosch

Wilt u een keuken kopen in ’s-Hertogenbosch en zoekt u iets speciaals? Dan zijn de bijzondere designs van Van Vlijmen Keukens een geweldige keuze. Als keuken architect leveren wij alleen keukens van de beste kwaliteit uit het hogere segment. Onze design keukens zijn daarmee echte high level keukens die volledig zijn afgestemd op uw persoonlijke wensen. Als u een luxe keuken zoekt met een geweldig ontwerp die ergonomisch is en functioneel, dan zijn wij de ideale partner. Wij denken bij onze ontwerpen zelfs aan het milieu.

Italiaanse keuken kopen in ’s-Hertogenbosch

Keuken architecten kijken niet puur naar uiterlijk, design en duurzaamheid. Ook details, materialen en functionaliteit zijn van belang. Wij ontwerpen graag de beste keukens. Daarom werken wij met de Italiaanse topmerken Comprex en Valcucine. Deze keukens vallen op. Ze geven uw woning een eigentijdse uitstraling, bieden veel comfort en hebben een prachtige strakke vormgeving. Wilt u een keuken die uitstekend aansluit op uw interieur en die kwaliteit biedt op alle gebieden? Dan zijn onze ontwerpen van deze Italiaanse topkeukens een geweldige keuze.

Tijdloze design keukens van topkwaliteit

Stadsvilla in ’s-Hertogenbosch
Keuken kopen in ’s-Hertogenbosch

Van Vlijmen Keukens biedt stijlvolle ontwerpen en op maat gesneden keukens. Heeft u bijzondere wensen of dient uw droomkeuken aan speciale eisen te voldoen? Wij helpen u graag. Onze high level keukens passen in ieder interieur en in elk budget en spreken een grote doelgroep aan. Met hun functionele open- en sluitmechanismen bieden ze veel comfort. Wilt u een droomkeuken die uitnodigt en het centrum van uw woning wordt? Dan bieden wij u graag geïntegreerde audiovisuele systemen als aanvulling op uw  keuken. Zo kunt u genieten van elegantie, harmonie en het beste comfort.

Wilt u een keuken kopen in ’s-Hertogenbosch?

Bezoek dan onze showroom om inspiratie op te doen en sfeer te proeven. Ontvangt u graag een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, dan kunnen wij echt de tijd voor u nemen.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk advies

Adresgegegevens

Brugstraat 18a
5382 JD Vinkel

T: 073-5324280
F: 073-5325487

Openingstijden Showroom:

Dinsdag – Vrijdag 9.30 u – 18.00 u
Zaterdag 10.00 u – 16.00 u

zo / ma gesloten

LinkedIn