Uitgelicht bora

Keuken kopen in Nistelrode

Wilt u een keuken kopen in Nistelrode en zoekt u een echt bijzondere keuken? Dan zijn de eigentijdse designkeukens van Van Vlijmen Keukens een perfecte keuze. Als professioneel bedrijf in keuken architectuur leveren wij keukens uit de hoogste klasse en van de beste kwaliteit. Onze high level keukens bieden daarmee echt optimaal design. Natuurlijk stemmen wij uw keuken graag af op uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Met een ideaal ontwerp in bijzonder design zijn wij een geweldige partner voor uw droomkeuken. Zoekt u een functionele en ergonomische keuken en denkt u ook graag aan het milieu? Dan bieden wij u uitgebreide mogelijkheden.

Italiaanse keuken kopen in Nistelrode

Een high level keuken is pas echt mooi als hij volledig aansluit op uw interieur. Bijzonder design en een geweldige functionaliteit en comfort zijn uiteraard ook belangrijk. Juist dat zijn de kenmerken van keukens van Italiaanse topmerken. De merken Valcucine en Comprex bieden keukens die duidelijk anders zijn dan een doorsnee keuken. Met hun eigentijdse details, strakke vormgeving en geavanceerde materialen geven ze uw woning een bijzondere uitstraling en veel comfort. Met onze Italiaanse design keukens bieden wij u dan ook een uniek keukenconcept dat perfect past in uw woonomgeving.

Tijdloze design keukens van topkwaliteit

Luxe appartement in Nistelrode

Wilt u een op maat gesneden design keuken van hoogwaardige kwaliteit? Dan zijn onze eigentijdse ontwerpen van Comprex en Valcucine een optimale keuze. Ze passen binnen elk budget en spreken een grote doelgroep aan. Met hun geavanceerde open- en sluitmechanismen bieden ze veel comfort. Wilt u van uw keuken een echte droomkeuken maken die iedereen uitnodigt ervan te genieten? Dan kunnen wij deze ontwerpen met geïntegreerde audiovisuele systemen. Daarmee wordt uw keuken het centrum van uw woning op een elegante, harmonische en comfortabele manier.

Wilt u een keuken kopen in Nistelrode?

Bezoek dan onze showroom om inspiratie op te doen en sfeer te proeven. Ontvangt u graag een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, dan kunnen wij echt de tijd voor u nemen.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk advies

Adresgegegevens

Brugstraat 18a
5382 JD Vinkel

T: 073-5324280
F: 073-5325487

Openingstijden Showroom:

Dinsdag – Vrijdag 9.30 u – 18.00 u
Zaterdag 10.00 u – 16.00 u

zo / ma gesloten

LinkedIn