Uitgelicht bora

Keuken kopen in Nieuwkuijk

Valcucine keuken Bridging Frame
Keuken kopen in Nieuwkuijk

Keuken kopen in Nieuwkuijk

Een bijzondere design keuken kopen in Nieuwkuijk? Het kan bij Van Vlijmen Keukens. Als keuken architect bieden wij u eigentijdse high level keukens die volledig aansluiten op uw wensen. Wij ontwerpen designkeukens die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ze bieden veel comfort, zijn functioneel en ergonomisch en worden gebouwd met milieuvriendelijk materiaal. Zoekt u een echte designkeuken die u alles biedt? Kom dan naar de showroom van Van Vlijmen Keukens. Wij laten u graag zien wat de vele mogelijkheden zijn.

Italiaanse keuken kopen in Nieuwkuijk

Een keuken architect biedt in zijn ontwerpen het liefst de beste materialen, het mooiste design en het hoogste comfort. De Italiaanse topkeukens van Valcucine en Comprex beschikken over deze optimale combinatie. Dat ze opvallend anders zijn en zeker niet doorsnee, geeft ons nog meer reden om keukens te ontwerpen van deze topmerken. De strakke vormgeving, geavanceerde materialen en eigentijdse details zorgen er voor dat uw keuken een unieke uitstraling krijgt en veel comfort biedt. Daardoor past een Italiaanse designkeuken ook in uw woning.

Tijdloze design keukens van topkwaliteit

Van Vlijmen Keukens biedt tijdloze ontwerpen en op maat gemaakte keukens. Heeft u speciale wensen of dient uw keuken aan bijzondere eisen te voldoen? Onze design keukens passen in ieder interieur, spreken een grote doelgroep aan en passen binnen ieder budget. Met hun functionele open- en sluitmechanismen bieden ze veel comfort. Wilt u extra mogelijkheden? Dan bieden wij u geïntegreerde audiovisuele systemen voor een woonkeuken met optimaal comfort. Onze keukens bieden elegantie, harmonie en comfort en nodigen iedereen uit ervan te genieten.

Wilt u een keuken kopen in Nieuwkuijk?

Bezoek dan onze showroom om inspiratie op te doen en sfeer te proeven. Ontvangt u graag een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, dan kunnen wij echt de tijd voor u nemen.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk advies

Adresgegegevens

Brugstraat 18a
5382 JD Vinkel

T: 073-5324280
F: 073-5325487

Openingstijden Showroom:

Dinsdag – Vrijdag 9.30 u – 18.00 u
Zaterdag 10.00 u – 16.00 u

zo / ma gesloten

LinkedIn