Uitgelicht bora

Keuken kopen in Maliskamp

Een moderne design keuken kopen in Maliskamp? Het kan bij Van Vlijmen Keukens. Als keuken architect bieden wij u high level keukens aan die volledig aansluiten op uw interieur. Wij ontwerpen design keukens die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit. Ze zijn functioneel en ergonomisch, worden ontworpen met milieuvriendelijk materiaal en bieden een hoog comfort. Zoekt u een echte design keuken die alles biedt? Bezoek dan de showroom van Van Vlijmen Keukens. Wij laten u graag de mogelijkheden ervaren.

Italiaanse keuken kopen in Maliskamp

Als professionele keuken architect kiezen wij alleen voor de beste keuken ontwerpen die aansluiten op iedere omgeving. Natuurlijk letten we ook op geavanceerde materialen, mooie vormen, strakke vormgeving en bijzondere details. De Italiaanse keukens van de topmerken Comprex en Valcucine zijn duidelijk anders en zeker niet doorsnee. Ze geven uw woning een bijzondere uitstraling van topkwaliteit. Met onze ontwerpen bieden wij een uniek keukenconcept dat voldoet aan de hoogste eisen en dat past in uw interieur.

Tijdloze design keukens van topkwaliteit

Valcucine keuken Bridging Frame

Onze tijdloze ontwerpen bieden hoogwaardige keukens die volledig op maat gesneden zijn. Ze passen binnen ieder budget en spreken een grote doelgroep aan. De design keukens van Comprex en Valcucine zijn vervaardigd met functionele open- en sluitmechanismen die optimaal comfort bieden. Wilt u graag uw keuken het centrum maken van uw woning? Dan bent u met onze ontwerpen verzekerd van een comfortabele, harmonieuze, elegante en functionele keuken. Met zo’n keuken nodigt u iedereen uit te genieten.

Wilt u een keuken kopen in Maliskamp?

Bezoek dan onze showroom om inspiratie op te doen en sfeer te proeven. Ontvangt u graag een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, dan kunnen wij echt de tijd voor u nemen.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk advies

Adresgegegevens

Brugstraat 18a
5382 JD Vinkel

T: 073-5324280
F: 073-5325487

Openingstijden Showroom:

Dinsdag – Vrijdag 9.30 u – 18.00 u
Zaterdag 10.00 u – 16.00 u

zo / ma gesloten

LinkedIn