Uitgelicht bora

Keuken kopen in Heeswijk Dinther

Een eigentijdse design keuken kopen in Heeswijk Dinther? Het kan bij Van Vlijmen Keukens. Als keuken architect bieden wij u bijzondere design keukens aan die volledig aansluiten op uw wensen en behoeften. Wij ontwerpen keukens uit het hogere segment die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ze zijn ergonomisch en functioneel, bieden een hoog comfort en worden ontworpen met milieuvriendelijk materiaal. Als u een echte design keuken zoekt die u alles biedt, bezoek dan de showroom van Van Vlijmen Keukens. Wij tonen u graag de uitgebreide mogelijkheden.

Italiaanse keuken kopen in Heeswijk Dinther

Voor een keuken architect is het belangrijk keukens te ontwerpen met het mooiste design, de beste materialen en het hoogste comfort. De Italiaanse topkeukens van Comprex en Valcucine bieden deze perfecte combinatie. De keukens van dit Italiaanse topmerk zijn opvallend anders en zeker niet doorsnee. Daarom ontwerpen wij graag uw mooiste droomkeuken met deze bijzondere merken. De eigentijdse details, de strakke vormgeving en de geavanceerde materialen maken uw keuken zo een unieke keuken die veel comfort biedt. Een keuken die volledig aansluit op uw interieur.

Tijdloze design keukens van topkwaliteit

Bijzondere woning in heeswijk Dinther
Keuken kopen in Heeswijk Dinther

Van Vlijmen Keukens biedt op maat gesneden keukens in tijdloze ontwerpen. Dient uw keuken aan bijzondere eisen te voldoen of heeft u speciale wensen? Wij zorgen ervoor dat uw designkeuken alles te bieden heeft. Onze ontwerpen passen in ieder interieur, spreken een grote doelgroep aan en passen binnen elk budget. Onze keukens overstijgen uw verwachtingen met hun bijzondere open- en sluitmechanismen. Wilt u extra comfort? Dan zorgen wij voor geïntegreerde audiovisuele systemen voor een droomkeuken waar u volop van kunt genieten.

Wilt u een keuken kopen in Heeswijk Dinther?

Bezoek dan onze showroom om inspiratie op te doen en sfeer te proeven. Ontvangt u graag een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, dan kunnen wij echt de tijd voor u nemen.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk advies

Adresgegegevens

Brugstraat 18a
5382 JD Vinkel

T: 073-5324280
F: 073-5325487

Openingstijden Showroom:

Dinsdag – Vrijdag 9.30 u – 18.00 u
Zaterdag 10.00 u – 16.00 u

zo / ma gesloten

LinkedIn