Uitgelicht bora

Keuken kopen in Heesch

Wilt u een keuken kopen in Heesch en zoekt u iets bijzonders? Dan zijn de tijdloze designkeukens van Van Vlijmen Keukens een geweldige keuze. Als professionele keukenarchitect leveren wij keukens van de beste kwaliteit en uit de hoogste klasse. Onze designkeukens zijn daarmee echte high level keukens, uiteraard helemaal afgestemd op uw voorkeuren en wensen. Met een perfect ontwerp in bijzonder design zijn we de ideale partner voor uw droomkeuken. Als u een functionele en ergonomische keuken zoekt en graag aan het milieu denkt bieden wij u tevens uitgebreide mogelijkheden.

Italiaanse keuken kopen in Heesch

Als professionele keukenarchitect kiezen wij altijd voor de beste ontwerpen die naadloos aansluiten op ieder interieur. De Italiaanse topkeukens van de merken Comprex en Valcucine bieden daarbij de beste functionaliteit en het mooiste design. De trendy keukens van Comprex en Valcucine zijn duidelijk anders en zeker niet doorsnee. Met de strakke vormgeving, bijzondere details, mooie vormen en geavanceerde materialen bieden beide merken topkeukens met een bijzondere uitstraling. Met deze Italiaanse designkeukens ontstaat een uniek keukenconcept dat past in iedere omgeving.

Tijdloze design keukens van topkwaliteit

Moderne Patiowoning Heesch
Keuken kopen in Heesch

Als u een op maat gesneden keuken zoekt van hoogwaardige kwaliteit zijn onze tijdloze ontwerpen ideaal. Ze spreken een grote doelgroep aan en zijn voor ieder budget geschikt. De luxe keukens van Comprex en Valcucine beschikken over functionele open- en sluitmechanismen en zijn gemaakt van de meest geavanceerde materialen. Wilt u genieten van extra luxe? Dat kan met geïntegreerde audiovisuele systemen voor een bijzondere woonkeuken met optimaal comfort. Daarmee maakt u uw keuken het centrum van uw woning en wordt het een uitnodigende plek voor iedereen: harmonieus, comfortabel en elegant.

Wilt u een keuken kopen in Heesch?

Bezoek dan onze showroom om inspiratie op te doen en sfeer te proeven. Ontvangt u graag een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, dan kunnen wij echt de tijd voor u nemen.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk advies

Adresgegegevens

Brugstraat 18a
5382 JD Vinkel

T: 073-5324280
F: 073-5325487

Openingstijden Showroom:

Dinsdag – Vrijdag 9.30 u – 18.00 u
Zaterdag 10.00 u – 16.00 u

zo / ma gesloten

LinkedIn