Uitgelicht bora

Keuken kopen in Empel

Wilt u een keuken kopen in Empel en zoekt u iets bijzonders? Dan zijn de eigentijdse designs van Van Vlijmen Keukens een perfecte keuze. Als keukenarchitect leveren wij alleen de beste kwaliteit keukens uit het hogere segment. Onze high level keukens zijn daarmee echte designkeukens, volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Zoekt u een luxe keuken met een perfect ontwerp? Wilt u een functionele, ergonomische keuken en denkt u graag aan het milieu? Dan zijn wij de ideale partner voor uw droomkeuken.

Italiaanse keuken kopen in Empel

Als professioneel bedrijf in keuken architectuur kiezen wij alleen voor de beste keukenontwerpen
die passen in ieder interieur. De Italiaanse keukens van de topmerken Valcucine en Comprex bieden daarbij het mooiste design en de beste functionaliteit. De trendy keukens van Valcucine en Comprex zijn zeker niet doorsnee en duidelijk anders. De geavanceerde materialen, mooie vormen, strakke vormgeving en bijzondere details zorgen voor een bijzondere uitstraling van topkwaliteit. Met deze Italiaanse designkeukens bieden wij dan ook een uniek keukenconcept dat past in iedere omgeving.

Tijdloze design keukens van topkwaliteit

Stadsvilla in ’s-Hertogenbosch
Keuken kopen in Empel

Zoekt u een op maat gesneden kwalitatief hoogwaardige keuken? Onze tijdloze ontwerpen spreken een grote doelgroep aan en zijn geschikt voor ieder budget. De trendy keukens van Valcucine en Comprex zijn gemaakt van de meest geavanceerde materialen met functionele open- en sluitmechanismen. We zorgen indien gewenst zelfs voor geïntegreerde audiovisuele systemen voor een woonkeuken met optimaal comfort. Maak uw keuken het centrum van uw woning. Comfortabel, elegant, harmonieus en een uitnodigende plek voor iedereen.

Wilt u een keuken kopen in Empel?

Bezoek dan onze showroom om inspiratie op te doen en sfeer te proeven. Wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op zodat we daar echt de tijd voor kunnen nemen.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk advies

Adresgegegevens

Brugstraat 18a
5382 JD Vinkel

T: 073-5324280
F: 073-5325487

Openingstijden Showroom:

Dinsdag – Vrijdag 9.30 u – 18.00 u
Zaterdag 10.00 u – 16.00 u

zo / ma gesloten

LinkedIn