Uitgelicht bora

Keuken kopen in Den Dungen

Een keuken kopen in Den Dungen? Breng dan een bezoek aan de showroom van Van Vlijmen Keukens. Als keuken architect ontwerpen wij eigenzinnige high level keukens die volledig op uw wensen aansluiten. Met jarenlange ervaring weten wij exact waar uw droomkeuken aan moet voldoen. Daarom bieden wij de beste design keukens van topmerken. Die garanderen een prachtig design, de beste kwaliteit en een uitstekend comfort. Vanzelfsprekend zijn onze design keukens functioneel en ergonomisch. Bij het ontwerp denken wij tevens aan het milieu. Wilt u een droomkeuken die aan al uw eisen voldoet? Dan is Van Vlijmen Keukens uw ideale partner.

Italiaanse keuken kopen in Den Dungen

Voor een keuken architect is het van belang een keuken te ontwerpen van het mooiste design en de beste materialen. Natuurlijk is comfort daarbij ook van groot belang. De Italiaanse topkeukens van Valcucine en Comprex bieden deze bijzondere combinatie. Deze keukens zijn opvallend anders en absoluut niet doorsnee. Daarom ontwerpen wij uw droomkeuken graag met deze bijzondere keukens. De strakke vormgeving, eigentijdse details en geavanceerde materialen maken uw keuken een geweldige omgeving in uw huis die veel comfort biedt. Een keuken die volledig voldoet aan uw wensen.

Tijdloze design keukens van topkwaliteit

Herenhuis in Den Haag
Keuken kopen in Den Dungen

Van Vlijmen Keukens biedt stijlvolle ontwerpen en op maat gesneden keuken ontwerpen. Dient uw droomkeuken aan bijzondere eisen te voldoen of heeft u speciale wensen? Wij zorgen er voor dat ze terugkomen in ons ontwerp. Onze high level keukens passen in ieder budget en spreken een grote doelgroep aan. Met hun geavanceerde open- en sluitmechanismen bieden ze optimaal comfort. Wilt u een droomkeuken die het centrum van uw woning wordt? Dan bieden wij u graag geïntegreerde audiovisuele apparatuur. Zo wordt uw keuken nog eleganter en biedt hij optimaal comfort.

Wilt u een keuken kopen in Den Dungen?

Bezoek dan onze showroom om inspiratie op te doen en sfeer te proeven. Ontvangt u graag een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, dan kunnen wij echt de tijd voor u nemen.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk advies

Adresgegegevens

Brugstraat 18a
5382 JD Vinkel

T: 073-5324280
F: 073-5325487

Openingstijden Showroom:

Dinsdag – Vrijdag 9.30 u – 18.00 u
Zaterdag 10.00 u – 16.00 u

zo / ma gesloten

LinkedIn