Uitgelicht bora

Keuken kopen in Den Bosch

Wilt u een keuken kopen in Den Bosch? Bezoek dan de showroom van Van Vlijmen Keukens. Als keuken architect ontwerpen wij high level keukens die wij volledig afstemmen op uw wensen. Met jarenlange ervaring en feeling voor unieke ontwerpen bieden wij keukens uit het hogere segment die in iedere woning passen. Met onze design keukens garanderen wij een bijzonder uiterlijk, de hoogste kwaliteit materialen en een uitstekend comfort. Als u de ideale partner zoekt voor een uniek keuken ontwerp op maat, dan is Van Vlijmen Keukens een perfecte keuze.

Italiaanse keuken kopen in Den Bosch

Een keuken architect kijkt natuurlijk naar uiterlijk en design, maar ook duurzaamheid, materialen, details en functionaliteit overtuigen ons. Van Vlijmen Keukens ontwerpt graag de beste keukens. Daarom werken wij het liefst met de Italiaanse topmerken Valcucine en Comprex. Deze Italiaanse keukens vallen op met hun strakke vormgeving en uitgebreide comfort. Zoekt u een keuken die kwaliteit biedt en uw keuken een eigentijdse uitstraling geeft én een keuken die aansluit op uw interieur? Dan zijn deze Italiaanse topmerken ideaal.

Tijdloze design keukens van topkwaliteit

Woning in oude school Den Bosch

Wilt u graag een keuken van een geweldige kwaliteit die volledig op maat gesneden is? Dan voldoen onze ontwerpen van Valcucine en Comprex gegarandeerd aan uw wensen. Ze spreken een grote doelgroep aan en passen binnen elk budget. Deze Italiaanse topkeukens zijn gemaakt van de meest geavanceerde materialen en beschikken over de beste open- en sluitmechanismen. Wij kunnen indien gewenst uw keuken tevens uitbreiden met geïntegreerde audiovisuele apparatuur. Daarmee wordt uw keuken een droomkeuken waar u immens van kunt genieten.

Wilt u een keuken kopen in Den Bosch?

Bezoek dan onze showroom om inspiratie op te doen en sfeer te proeven. Ontvangt u graag een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, dan kunnen wij echt de tijd voor u nemen.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk advies

Adresgegegevens

Brugstraat 18a
5382 JD Vinkel

T: 073-5324280
F: 073-5325487

Openingstijden Showroom:

Dinsdag – Vrijdag 9.30 u – 18.00 u
Zaterdag 10.00 u – 16.00 u

zo / ma gesloten

LinkedIn