Uitgelicht bora

Italiaanse keukens

Italiaanse keukens zijn tijdloos mooi. Door hun eenvoud, kwaliteit en klasse behoren ze tot de beste keukens ter wereld. Bij een Italiaanse keuken bestaat geen compromis in functionaliteit en design. U krijgt op ieder vlak het beste van het beste: qua uiterlijk, techniek en ergonomie. Italiaans vakmanschap en ontwerp leveren projecten op die niet alleen mooi zijn, maar ook sfeer brengen in uw woning. Bent u op zoek naar een bijzondere Italiaanse keuken? Van Vlijmen Keukens is keuken architect en ontwerpt al meer dan tien jaar op maat gesneden, kwalitatief hoogwaardige keukens. Bij onze doordachte ontwerpen zijn de Italiaanse merken Valcucine en Comprex favoriet.

Valcucine keukens

Valcucine keuken met Breakfast bar
Italiaanse keuken

De keukens van het Italiaanse topmerk Valcucine staan bekend om hun design en duurzaamheid. Ze combineren efficiënt gebruik van materialen en een sterke technologie en zijn daarnaast prachtig om te zien. Valcucine is een expert in innovatie, stijl en technisch ontwerp. Materialen zijn vocht- en hittewerend, werkbladen en kastdeurtjes zijn dunner, werkvelden en ladesystemen zijn dieper en het basismateriaal is licht in gewicht. Met combinaties van marmer en hout, staal en matglas passen deze keukens binnen elke esthetische wens en leefstijl. Daarnaast bieden ze meer ruimte: u heeft alles bij de hand en uw keuken is snel opgeruimd en schoon.

Comprex keukens

Het topmerk Comprex biedt met haar keukens een omgeving waarin iedereen zich direct comfortabel voelt. Een Comprex keuken is een multifunctionele woonruimte, een plek waar u kunt leven, werken, wonen en koken. Het interieur is harmonieus, elegant en toch neutraal. Door een gevoel van soberheid te creëren is het een tijdloos product dat iedereen kan bekoren. Comprex is niet alleen mooi, maar ook erg functioneel. Met geïntegreerde audiovisuele systemen ontstaat een woonkeuken die voorzien is van alle gemakken. Internetten, televisie kijken of muziek luisteren tijdens het koken en eten is iets dat typisch hoort bij Comprex. Zo is de keuken echt een deel van uw woning en niet meer alleen een plek om te koken.

Meer weten over Italiaanse keukens?

Wilt u meer weten over de Italiaanse keukens uit onze collectie? Breng dan een bezoek aan onze showroom om sfeer te proeven. Wij laten u graag de vele voordelen ervaren van al het moois dat wij te bieden hebben. Onze ontwerpen spreken een grote doelgroep aan en zijn geschikt voor ieder budget. Wij ontwerpen uw keuken altijd op maat en geheel naar uw wensen en behoeften. Neem contact met ons op voor een afspraak, wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk advies

Adresgegegevens

Brugstraat 18a
5382 JD Vinkel

T: 073-5324280
F: 073-5325487

Openingstijden Showroom:

Dinsdag – Vrijdag 9.30 u – 18.00 u
Zaterdag 10.00 u – 16.00 u

zo / ma gesloten

LinkedIn