Uitgelicht bora

Italiaanse design keukens

Liefhebbers van Italiaanse design keukens weten als geen ander dat Italiaanse keukens veel te bieden hebben. Bij een keuken uit Italië is er geen sprake van een compromis in design en functionaliteit. U krijgt op alle fronten het beste: zowel techniek, ergonomie als uiterlijk zijn optimaal en zorgen ervoor dat  de Italiaanse keuken tot de beste ter wereld behoort. Zoekt u ook een Italiaanse design keuken? Van Vlijmen Keukens is al meer dan tien jaar keuken architect. Wij ontwerpen Italiaanse keukens die passen binnen ieder interieur. Onze ontwerpen zijn op maat, functioneel en brengen direct sfeer in uw woning. Daarbij zijn de Italiaanse keuken topmerken Valcucine en Zampieri kitchen onze favoriet.

Zampieri kitchen way of living

Een keuken met een kleermakersziel. De ambachtelijke industrie van het hedendaagse leven, gemaakt in Venetië.

Italiaanse design keuken, Zampieri

Bij Zampieri beschouwen ze de keuken als het hart van het huis. Het Zampieri-huis, waar een georganiseerde, verfijnde en technologische keuken harmonieus communiceert met een zeer aanpasbare en trendy woonkamer. Een esthetisch-functioneel continuüm met aandacht voor het kleinste materiaal en esthetische details.

Valcucine keukens

De keukens van het Italiaanse merk Valcucine staan vooral bekend om hun design en duurzaamheid. Valcucine keukens bieden een combinatie van sterke technologie met efficiënt materiaalgebruik. Stijl, innovatie en technisch ontwerp zijn vaste onderdelen van de Valcucine keukens.

Italiaans design keukens, Valcucine met Gaggenau

Ze bieden een combinatie van staal, matglas, hout en marmer en dat maakt ze bijzonder stijlvol en elegant. De keukens van Valcucine bieden daarnaast veel werkruimte. Ladesystemen en werkvelden zijn dieper, het materiaal is vocht- en hittewerend en het basismateriaal is licht in gewicht. Met een Valcucine keuken heeft u alles bij de hand en is uw keuken snel schoon en opgeruimd.

Meer weten over Italiaanse design keukens?

Italiaanse design keukens

Wilt u graag een Italiaanse design keuken van dichtbij bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom, proef de sfeer en krijg direct inspiratie. Tijdens uw bezoek laten wij u graag de vele voordelen ervaren van onze Italiaanse keukens. Onze ontwerpen zijn geschikt voor ieder budget en spreken een grote doelgroep aan.

Wilt u graag een uitgebreid advies? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. We nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek en ontwerpen ook voor u graag een keuken op maat die geheel aansluit op uw wensen en behoeften.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk advies

Adresgegegevens

Brugstraat 18a
5382 JD Vinkel

T: 073-5324280
F: 073-5325487

Openingstijden Showroom:

Dinsdag – Vrijdag 9.30 u – 18.00 u
Zaterdag 10.00 u – 16.00 u

zo / ma gesloten

LinkedIn