skip to Main Content

SHOWROOM

Het woord ‘interieurarchitectuur’ komt niet uit de lucht vallen. Bert van Vlijmen is van huis uit binnenhuisarchitect en zit zijn leven lang al als ontwerper in de ex -en interieurwereld. Waarvan de laatste 25 jaar in de keukens. Wij nemen veel tijd om samen met u uw keuken en interieur op elkaar af te stemmen, daarin meegenomen uw individuele wensen, functionaliteit en ergonomie. We komen zo op een creatieve manier tot een passend interieurconcept dat op uw huis is geschreven. Waar nodig kunnen wij u ook een bouwkundig advies geven.

Openingstijden Showroom:

Dinsdag – Donderdag 9.30 u – 18.00 u
Vrijdag 9.30 u – 20.00 u
Zaterdag 10.00 u – 16.00 u
Maandag gehele dag gesloten

Bert van Vlijmen

BERT VAN VLIJMEN

Samen met de Italiaanse topmerken Lago, Comprex en Valcucine ontwerpen wij uw interieur op maat. Zorgvuldigheid gedurende het gehele traject zien wij als vanzelfsprekend, ook na de oplevering.

Raoul van Vlijmen

RAOUL VAN VLIJMEN

Met een praktische visie. Zorgt voor structuur, overzicht en een strakke planning. Een onmisbare schakel binnen het totale proces.

Bert en Meriam van Vlijmen

MERIAM VAN VLIJMEN

U bent van harte welkom in onze showroom om sfeer te proeven en inspiratie op te doen. Wilt u er zeker van zijn dat wij voldoende tijd voor u hebben om rustig rond de tafel te zitten, adviseren wij om een afspraak te maken.

Wij werken met de volgende merken

Back To Top