Gaggenau Den Bosch

Heeft u interesse in een keuken van Gaggenau Den Bosch? Breng dan een bezoek aan onze showroom, wij inspireren u graag. Gaggenau keuken is wellicht het meest pure maatwerk dat verkrijgbaar is in keuken design. Deze bijzondere keuken heeft een tijdloos ontwerp, is puur esthetisch en zeer verfijnd. De keukens van Gaggenau biedt een fantastische kwaliteit van puur handwerk. De gestructureerde oppervlakken bieden een bijzondere tastbare ervaring. De afgeronde deur- en werkbladranden zijn ontworpen om u meer veiligheid te garanderen en schoonmaken te vereenvoudigen. Dit uitmuntende handwerk is innovatief, tijdloos en volledig op maat te verkrijgen.

Gaggenau Den Bosch, uitzonderlijk design en vakmanschap

Gaggenau Den Bosch

Gaggenau Den Bosch biedt niet alleen top design, ook betrouwbaarheid en kwaliteit staan voorop. Alle materialen ondergaan strenge kwaliteitstesten voordat ze worden goedgekeurd. Gaggenau keukens bieden daarmee duurzaamheid door continue onderzoek, ondersteund door een garantie van maar liefst tien jaar. Met een filosofie die niet trend gebonden is maar puur gericht is op essentie biedt Gaggenau tijdloze keukens die mens en welzijn centraal stellen. Daarmee heeft u altijd een keuken die volledig aansluit om de omgeving waarin u leeft. Qua vorm, materiaal en uitstraling krijgt u een keuken die een buitengewone ervaring biedt.

De lay out van Gaggenau Den Bosch keukens

Elke Gaggenau keuken heeft een uniek modulair systeem dat volledig aangepast kan worden aan uw wensen en behoeften. Natuurlijk spelen smaak en ruimte ook een grote rol in het ontwerp van uw droomkeuken. Daarom is het van belang uw keuken zo te laten ontwerpen dat hij volledig opgaat in uw interieur. Wilt u een keuken met een kookeiland, een rechte zelfstandige indeling of een keuken in een hoek? Wat u ook wenst, wij zorgen voor een ontwerp dat het best bij u past. Natuurlijk zijn materialen daarbij ook belangrijk. Staal, hout, matglas of marmer, het zijn de materialen die vooral gebruikt worden en daarin is bij Gaggenau alles mogelijk.

Gaggenau keukens komen bekijken?

Wilt u graag een Gaggenau keuken komen bekijken? Onze mooiste ontwerpen van Gaggenau keukens wachten op u. U bent van harte welkom in onze showroom om inspiratie op te doen en sfeer te proeven. Wilt u er zeker van zijn dat wij voldoende tijd voor u hebben om rustig uw wensen en behoeften te bespreken? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Op deze manier kunnen wij voldoende tijd inplannen voor een persoonlijk gesprek en een vrijblijvend advies.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk advies

Adresgegegevens

Brugstraat 18a
5382 JD Vinkel

T: 073-5324280
F: 073-5325487

Openingstijden Showroom:

Dinsdag – Vrijdag 9.30 u – 18.00 u
Zaterdag 10.00 u – 16.00 u

zo / ma gesloten

LinkedIn