Uitgelicht bora

Design keuken

Herenhuis in Den Haag
Design keuken

Bent u op zoek naar een design keuken die volledig is afgestemd op uw woonwensen? Van Vlijmen Keukens ontwerpt unieke keukens in doordacht Italiaans design. Met een passend keuken concept voor iedere woning ontwerpen en installeren we keukens die voldoen aan al uw wensen en behoeften. Zo krijgt ook u een bijzondere een design keuken met een elegante uitstraling waarbij functionaliteit een hele nieuwe betekenis krijgt. Daarbij is duurzaamheid één van onze belangrijke speerpunten. Onze keukens worden dan ook gemaakt volgens het cradle-to-cradle concept. Bij onze ontwerpen worden we geïnspireerd door de Italiaanse topmerken Valcucine en Comprex.

Valcucine keuken

De design keukens van Valcucine uit Italië staan bekend om hun duurzaamheid en design. Valcucine is een expert in technisch ontwerp, innovatie en stijl. Het merkt combineert een sterke technologie met efficiënt gebruik van materialen en levert altijd kwaliteit. Met combinaties van marmer, staal, hout en matglas passen deze design keukens binnen iedere esthetische wens en woonruimte. Daarnaast bieden ze veel functionaliteit. Vocht- en hittewerende materialen, dunnere kastdeurtjes, diepere werkvelden en ladesystemen, het zijn de bekende eigenschappen van Valcucine. Een design keuken van dit merk is daarom bijzonder ruimtelijk. U heeft alles bij de hand en uw keuken is snel schoon en opgeruimd.

Comprex design keuken

Comprex design keukens zijn niet alleen een streling voor het oog maar bieden een waar leefconcept. Waar keukens allang niet meer puur worden ingericht puur en alleen om te koken biedt Comprex multifunctionele woonruimtes waar iedereen zich comfortabel voelt. Internetten, muziek luisteren of televisie kijken tijdens het koken of eten, dat past bij de design keukens van Comprex. Daardoor wordt uw keuken een plek om te leven, werken en wonen en niet alleen om te koken. Zo wordt uw design keuken echt een deel van uw woning, harmonieus, elegant en toch neutraal en sober. Comprex biedt echt een tijdloos product dat past bij iedere leefstijl.

Uw eigen keuken op maat?

Wilt u ook graag een keuken op maat die past bij uw wensen en behoeften? Van Vlijmen Keukens ontwerpt en installeert ook graag uw droomkeuken. Wilt u meer weten over de Italiaanse keukens Valcucine en Comprex, breng dan een bezoek aan onze showroom om inspiratie op te doen. Wilt u graag een uitgebreid advies? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Wij laten u graag de mogelijkheden zien op het gebied van keukenarchitectuur en design keukens.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk advies

Adresgegegevens

Brugstraat 18a
5382 JD Vinkel

T: 073-5324280
F: 073-5325487

Openingstijden Showroom:

Dinsdag – Vrijdag 9.30 u – 18.00 u
Zaterdag 10.00 u – 16.00 u

zo / ma gesloten

LinkedIn