Uitgelicht valcucine keukens

Artematica Vitrum Valcucine keuken

Artematica Vitrum Valcucine keuken
Artematica Vitrum Valcucine keuken

De Valcucine Artematica Vitrum keuken is geschoeid op het meest fascinerende en ecologische materiaal ooit: het eeuwenoude glas. Met het maken van glas, een lokale en Italiaanse ambachtelijke traditie, creëert Valcucine originele keukens met een verfijnde schoonheid. Het glas voor de Artematica Vitrum Valcucine keuken kan in iedere kleur geleverd worden en kan in elk ontwerp worden gecombineerd met hout, gelakte oppervlakken of metaallaminaten. Juist door de combinatie met andere pure materialen ontstaan eindeloze ideeën en combinaties voor de mooiste keukens die passen in ieder interieur. Wilt u graag een keuken die anders is dan alles wat u ooit gezien heeft? Dan is de Artematica Vitrum Valcucine keuken een uitstekende keuze.

Decor op glas: Vitrum Arte

Artematica Vitrum Valcucine

Een keuken die voornamelijk is gebaseerd op het gebruik van glas is heel bijzonder, zeker als dat glas wordt voorzien van een kunst decor. Na drie jaar onderzoek heeft Valcucine als eerste een techniek ontwikkeld waarmee ingelegde decors op glas gemaakt kunnen worden. Daarmee kan een kunstdecor worden gecreëerd op ieder oppervlak. Dit zeer technologische handmatige proces benadrukt nog meer het pure vakmanschap van deze ontwerpers. Met het dit decor op glas kunt u volledig zelf meubels bedenken die tot uw verbeelding spreken – voor uw keuken maar ook voor de rest van uw interieur. Zo kunt u uw keuken volledig personaliseren met decors van kunstenaars, decors van de ontwerper of met uw eigen creativiteit.

Valcucine keukens: veelzijdig en bijzonder

De keukens van valcucine zijn keukens van italiaans top design. Niet alleen het uiterlijk is bijzonder, ook de betrouwbaarheid en kwaliteit zijn van een hoog niveau. Met ontwerpen die tot in het kleinste detail bewegingen vloeiender maken en een zachte sluiting van kastdeuren garanderen behoren deze keukens echt tot het topsegment. Door de afgeronde hoeken en randen worden bovendien de hoogste veiligheidsnormen gerespecteerd. Valcucine keukens worden onderworpen aan strenge kwaliteitseisen voordat ze worden goedgekeurd. Ze bieden een garantie van maar liefst tien jaar. Daarnaast is iedere Valcucine keuken verkrijgbaar in diverse vormen: recht, in de hoek of met een kookeiland in glas, hout, staal of marmer.

Meer weten over de Valcucine keuken?

Wilt u meer weten over de Artematica Vitrum keuken? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Wij laten u graag de mooiste Valcucine ontwerpen zien en nodigen u van harte uit om inspiratie op te doen. Wilt u graag langskomen voor een persoonlijk gesprek of een vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij nemen graag uitgebreid de tijd om u te woord te staan en u te informeren.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk advies

Adresgegegevens

Brugstraat 18a
5382 JD Vinkel

T: 073-5324280
F: 073-5325487

Openingstijden Showroom:

Dinsdag – Vrijdag 9.30 u – 18.00 u
Zaterdag 10.00 u – 16.00 u

zo / ma gesloten

LinkedIn