skip to Main Content

DVK Designvakbladkeukens | Koffie met Valcucine

Koffie Met Valcucine

Italië maakt wat Bert van Vlijmen bedenkt

Strak en zuiver staat hij erbij, meteen als je binnenkomt: de New Logica System van Valcucine. Centazzo’s unieke glazen corpus, de brede laden, het imposante bovenfront dat metersbreed omhoogklapt, de verlichte bergruimte achterop het diepe werkblad… Hier staat het neusje van de zalm in hedendaags keukendesign kostbaar, verantwoord en perfect te wezen. Even verderop is er een hoekje voor de kids. Met een kleurig plastic fornuis, een oud beeldbuis-tv’tje en zo’n antieke schoolbank waar verzamelaars van watertanden.

Zo werkt het dus bij Bert en Meriam van Vlijmen in Vinkel. “We willen dat iedereen hier binnen kan komen en zich thuis kan voelen”, zegt Bert in zijn kantoor waar hij ook niet bepaald een clean-deskbeleid hanteert. Lees meer…

Back To Top